Loop.a life in het kort

Loop.a life is koploper op het gebied van circulair textiel. Het in Amsterdam gevestigde lifestyle merk maakt nieuwe garens, truien en vesten van de lokale textielafvalberg. Dit doet Loop.a life zonder gebruik van chemicaliën, verfstoffen en water. De productie vindt lokaal plaats, binnen Nederland en Portugal. Super duurzaam dus!

Wat bieden we jou

Bij Loop.a life krijg je de kans om praktijkervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen. Je krijgt de kans te werken in een gedreven en enthousiast jong team waarbij je het verschil kan maken door mee te werken aan een duurzame wereld. Je krijgt een stagevergoeding en maakt na afloop van de stage bovendien kans op een baan.

Wie zoeken wij

Heb jij een passie voor duurzaamheid, interesse in online marketing, e-commerce en social media, en vind jij het leuk om te werken in een ambitieuze start-up omgeving? Dan ben jij de online marketeer die wij zoeken!

Wij zoeken iemand die per direct inzetbaar is en een HBO/WO opleiding op het gebied van online marketing / e-commerce / branding / communicatie volgt of heeft afgerond. Je moet minimaal beschikbaar zijn voor een periode van 4-6 maanden.