Samenwerken

Daarnaast werken wij met Brightloops ook aan de ontwikkeling van een circulaire textielindustrie in Nederland. Zo kunnen we bijdragen aan groei en werkgelegenheid in Nederland en houden we de impact op het milieu zo laag mogelijk. We gebruiken alleen afgedankte kleding van Nederlandse inzamelaars.
Nederland inspireert ons ook: de cultuur, de natuur én onze Nederlandse Designers. Wij werken graag samen met Nederlandse bedrijven, gemeentes en met lokale designers om samen middels bijzondere projecten zoveel mogelijk positieve impact te creëren.
Samenwerken kan als brand-collab, maar ook onder white label. Wij kunnen faciliteren bij het ontwikkelen van producten van eigen reststromen, of van onze gerecyclede garens.


Foto: Fryske trui en vest in samenwerking met het Erfskip

Join the loop!

Samenwerken met Loop.a life?
Circulair ondernemen wordt steeds belangrijker. Veel merken willen wel circulaire producten verkopen, maar weten (nog) niet goed hoe zij dit aan moeten pakken. Wij maken voor en samen met onze klanten volledig duurzame, ‘truly circular’ producten die zij onder hun eigen merknaam verkopen. Meer weten of een afspraak maken?

Werken bij Loop.a life?
Wil jij ook een bijdrage leveren aan de transitie naar een circulaire mode- en textiel industrie? Mooi! Klik hier voor onze vacatures.
Staat er geen vacature bij die bij jou past, zoek je een stage/traineeship, of wil je als vrijwilliger bij ons aan de slag?
Wij zijn altijd op zoek naar slimme, creatieve mensen die de handen uit de mouwen willen steken.