Loop.alife op 17 juni aanwezig tijdens Rotterdam Fair Fashion

Natuurlijk is Loop.alife aanwezig met een stand tijdens Rotterdam Fair Fashion op 17 juni in Rotterdam. Samen met hen geloven wij namelijk dat fair trade mode een belangrijke stap is op weg naar een betere wereld voor mens en milieu.

Met lezingen, workshops, modeshows en een markt worden cafe BAR en Annabel voor één dag omgetoverd in een oase van eerlijke en duurzame mode.

Fair Fashion Festival Rotterdam laat zien dat elke keuze die je maakt als het gaat om mode(accessoires) een bijdrage kan leveren aan een beter milieu en een eerlijkere maatschappij. Wie wil dat niet?

Laat je inspireren door:
* Ted Talks
* Expertgesprekken waarbij ook Ellen Mensink, founder van Loop.alife aanschuift
* Workshops
* Markt waar je onze Loop.alife collectie kan bekijken en passen
* Modeshow met onder andere leuke, nieuwe collectie items van Loop.alife
* Kledingruil (neem max. 5 schone en goede kledingstukken mee)
Breng ook je Engelstalige vrienden mee, want er zijn ook delen in Engels. Het programma is bovendien gratis.

Bezoek dus de Loop.alife stand, kijk naar onze items in de modeshow en kom luisteren naar onze founder Ellen Mensink, tijdens het het rondetafelgesprek om 14:30 uur in cafe Annabel.

Meer informatie, kijk op de site van Rotterdam Fair Fashion

18-01-2018

Joe Merino by Loop.a life – trui van de toekomst

PERSBERICHT DE TRUI VAN DE TOEKOMST Wat is mooier dan tijdens de week van de circulaire economie de trui van de toekomst te lanceren. De impact van de mode-industrie op het milieu is enorm. Alleen al in Nederland is er een afvalberg van 235 miljoen kilo kleding per jaar, dat is elf kilo per persoon….

Lees meer

12-01-2018

Loop. a life uitgekozen voor het Investment Ready Program van de Impact Hub Amsterdam.

Goed nieuws! Wij zijn geselecteerd voor het Investment Ready Program van de Impact Hub Amsterdam: een community van impact ondernemers, frontrunners en changemakers. Samen met elf andere duurzame ondernemers zijn wij uit 200 aanmeldingen gekozen voor dit veelbelovende programma en worden wij hierbinnen voorbereid op het aantrekken van investeringsgeld om daarmee onze circulaire en duurzame…

Lees meer

12-01-2018

Loop.a life staat op de Soul Salon 21 & 22 januari

Uitnodiging Soul Salon 21 & 22 januari  –  lancering nieuwe Loop.a life collectie 2018 Op 21 en 22 januari staan wij met een deel van onze nieuwe collectie voor de zomer/winter 2018 op de Soul Salon in de iconische Gashouder hal van de Westergasfabriek in Amsterdam. Retailers en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom langs te…

Lees meer