Loop. a life zoekt stagiaires!

GEZOCHT!

Ondernemende en duurzame stagiaires met ambitie voor Loop.a life

Amsterdam | Minimaal 5 maanden | 4-5 dagen | Vanaf januari/februari

 

Ben jij ondernemend, op zoek naar een uitdaging met verantwoordelijkheden en vind jij duurzame mode en textiel een must? Hands-on, oplettend en vol met goede ideeën: dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zoeken zeer gedreven stagiaires die graag helpen het onderscheid tussen fast en slow fashion te vervagen.

De urgentie
De kledingindustrie leidt wereldwijd tot grote problemen: grondstoffen raken op en de afvalberg neemt alleen maar toe. Wij laten (als één van de eersten) op innovatieve wijze zien dat je van textielafval nieuwe, kwalitatieve fashion & interieur producten kan maken.

Brightloops B.V. en Loop. a life
Brightloops is een start-up gevestigd in Amsterdam-Noord gericht op duurzame mode/interieur en textiel. Wij zijn koploper op het gebied van recycling & circulair textiel. Wij maken van consumenten afval (textiel) nieuwe vezels, garens en knitwear. Ofwel van een oude trui of een gloednieuwe trui, waarbij we per trui 500 liter water besparen en geen verfstoffen nodig hebben. Super duurzaam dus!

Werkzaamheden en type stage
Wil jij veel leren binnen een startende organisatie en weet je van aanpakken? Tijdens jouw stageperiode werk je mee aan de verdere ontwikkeling van onze 100% gerecyclede lifestyle collectie. Bij ons kom je te werken in een jong, creatief team waar alle ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven – samen kom je per slot van rekening tot de beste ideeën. We bieden meerdere stageplekken aan:

  • Productie & logistiek
  • Productontwikkeling & innovatie
  • Marketing, sales & communicatie

Start en periode
Startdatum: per Januari/ Februari. Periode: minimaal 5 maanden, 4/5 dagen in de week

Mail ons!
Lijkt het jou leuk onderdeel te worden van onze fast-growing startup? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar: info@brightloops.nl

03-02-2018

Gezocht commerciele medewerker binnendienst!

Gezocht commerciele medewerker verkoop binnendienst met ambitie om duurzaam lifestyle | fashion merk groot te maken, Adam Noord Amsterdam | Commerciele medewerker, verkoop binnendienst | Fulltime (0,8-1 fte – geen zzp-er) | HBO | Universiteit Ben jij klantgericht en commercieel en wil jij helpen met het bouwen van een circulair mode/textiel merk? Zoek jij een…

Lees meer

26-01-2018

Loop.a life X warmetruiendag = 3x duurzamer!

Zo maak je er een circulaire warmetruiendag van. Op 02 februari is het warmetruiendag. Op deze dag wordt heel Nederland aangespoord om stil te staan bij energieverspilling door de verwarming een graadje lager te zetten. Hiermee bespaar je al snel 6% energie per graad. Een supermooi moment om een Loop.a life trui aan te trekken!…

Lees meer

18-01-2018

Joe Merino by Loop.a life – trui van de toekomst

PERSBERICHT DE TRUI VAN DE TOEKOMST Wat is mooier dan tijdens de week van de circulaire economie de trui van de toekomst te lanceren. De impact van de mode-industrie op het milieu is enorm. Alleen al in Nederland is er een afvalberg van 235 miljoen kilo kleding per jaar, dat is elf kilo per persoon….

Lees meer