Loop.a life op bezoek bij Tony’s Chocolonely

Wij zijn groot fan van bedrijven die, net als wij, een missie hebben. Een reden voor bestaan, verder dan alleen mooie producten maken of fijne diensten leveren. En als er een bedrijf is waar ons chocoladehart sneller van gaat kloppen dan is dat Tony’s Chocolonely wel! We waren daarom enorm vereerd toen we vorige week werden uitgenodigd op hun hoofdkantoor op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam een presentatie te geven over Loop.a life en meer te vertellen over de toekomst van circulair textiel in Nederland. Mooi om te merken dat hier allemaal mensen werken die een brede interesse hebben in duurzaamheid en fair trade, en niet alleen in chocolade.

 

tony's chocolonely

Heel Tony’s in Loop.a life

Tijdens ons bezoek hebben wij verteld over hoe wij produceren en waar ons merk Loop.a life voor staat en wat er gebeurt in Nederland op het gebied van circulaire mode en textiel. We kregen we een rondleiding. Het hoofdkantoor van Tony’s is een ware speeltuin, het is namelijk niet alleen hun kantoor, maar er huist ook een Tony’s Chocolonely shop waar álle smaken verkrijgbaar zijn.

In de winkel kun je tevens al je vragen die je hebt over het productieproces van de repen vragen, allerlei exclusieve items kopen en mag je alles proeven. Heaven on earth! Nog mooier is dat zij een eigen choco-keuken hebben waar ze nieuwe repen ontwikkelen en waar je gewoon mee kan kijken. Wij gingen uiteraard met volle handen naar huis, maar we hadden ook een geschenk voor iedereen op het kantoor.

Super leuk om te doen en als tegenprestatie loopt nu het hele kantoor van Tony’s Chocolonely in een heerlijk warme en duurzame trui van Loop.a life. Tony, bedankt!

tony's chocolonely

tony's chocolonely

Waterbesparing

01-05-2019

Gigantische waterbesparing! Hoe precies?

In onze collectie vind je meerdere items in deze prachtige indigo kleur. Deze styles zijn niet geverfd. Deze kleur is te danken aan het zorgvuldig sorteren van oude jeans in 3 verschillende kleuren. Wij hebben daaruit een garen gemaakt door deze materialen te mengen met gerecyclede petflessen. Deze aanpak bespaart een hoop chemicaliën en water….

Lees meer
Fashion Revolution Week

24-04-2019

Who Made My Clothes?

Het is Fashion Revolution Week en daarom beantwoorden we de volgende vraag: Who made my clothes? We nemen je graag mee naar onze breier in Portugal. Onze breier Na lang zoeken zijn we vorig jaar overgestapt naar een andere breier. Naast onze Nederlandse breier hebben we een nieuwe Portugese breier die een hoge kwaliteit waarborgt,…

Lees meer
Bijentelling

12-04-2019

Ode aan de bij

Onze nieuwe 100% circulaire lente collectie is een ode aan de natuur en de wilde bij.  We hebben allerlei gele en camel kleurige oude truien verwerkt in een mooie honey kleur. In deze kleur hebben we een mooie trui en top gemaakt in open, zogenaamde honingraat steek.  Nationale Bijentelling  Er zijn in Nederland 358 wilde…

Lees meer