Kerst bij Loop.a life

Nog op zoek naar een duurzaam en warm Kerstcadeau? Of wil je graag jezelf verwennen? Wegens overweldigend succes van de Fryske trui crowdfunding campagne produceren we een 2e oplage met de Fryske trui en het vest. Deze worden begin februari (voor de Warme truiendag op 15 februari) verstuurd. Net wanneer het lekker koud begint te worden.

Gratis Kerstpakket

Als je voor 28 december de Fryske trui of het Fryske vest met de code Fryske2018 bestelt krijg je het gratis kerstpakket ter waarde van €16,- met 3 duurzame producten en cadeaubon van de trui of het vest thuisgestuurd. Leuk om tijdens de feestdagen jezelf of iemand cadeau te doen. De actie geldt zolang de voorraad strekt.

Duurzame merken van Nederlandse bodem

Voor het pakket hebben we niet zomaar wat uitgekozen; we hebben namelijk gekozen voor 3 cadeau’s van duurzame én Nederlandse merken. Wij werken namelijk graag samen met merken waar wij in geloven en die onze filosofie delen. Daarom zit in het Kerstpakket chocolade van Tony Chocolonely, thee van Dutch Harvest | Hemp tea en wasmiddel van Seepje.

Zoals jullie vast weten maakt Tony Chocolonely heerlijke én eerlijke chocolade en is hun missie om chocolade 100% slaafvrij te maken. Een initiatief dat is voortgekomen uit de Nederlandse Keuringsdienst van Waren en ondertussen wereldwijd wordt verkocht.

Dutch Harvest | Hemp tea is net als het vlas in van de Fryske trui/vest op Nederlandse bodem gekweekt. De thee is ontstaan uit passie voor de ongelooflijk veelzijdige hennep plant en verbazing over de onbekendheid er van. De hemp tea is biologisch geproduceerd en lekker samen met een stukje chocolade te drinken.

Seepje is het duurzame wasmiddel van Nederland, gemaakt van natuurlijke schillen waarmee je was weer super schoon en zacht wordt. De schillen zijn afkomstig van de Sapindus mukorossi vrucht, de schillen van deze vrucht bevatten een natuurlijke vorm van zeep die vrijkomt bij aanraking met water. Zonder enige chemische mikmak.
Hoewel wol niet vaak gewassen hoeft te worden, kun je onze items uiteraard gewoon wassen: op 30 graden wolwas en vervolgens liggend drogen.

Bestel de Fryske trui of het vest met de code fryske2018 en ontvang het Kerstpakket voor onder de Kerstboom!

fryske trui  kerstpakket loop.a lifefryske vest

genaaid npo3

18-12-2018

Loop.a life bij Genaaid NPO3: over het eerlijke alternatief

Aankomende woensdag 19 december is Loop.a life te zien bij de laatste aflevering van Genaaid om 20:25 op NPO3. Sinds 14 november is dit nieuwe EO-programma, dat gaat over de duistere kant van de mode-industrie, op televisie. In dit programma krijgen vijf beginnende modeontwerpers de kans om een duurzame modecollectie maken, maar hiervoor moeten ze…

Lees meer
Samenwerking textielketen Metropool Regio Amsterdam

26-11-2018

Persbericht: “Van afgedankt textiel naar nieuwe garens!”

Zaanstad, 23 november 2018 Belangrijke stap in sluiten textielketen Metropool Regio Amsterdam gezet door Brightloops | Loop.a life, Leger des Heils ReShare, Wieland Textiles en Gemeente Zaanstad In Zaanstad is een belangrijke stap gezet naar het realiseren van een circulaire textielindustrie. Op Black Friday (vrijdag 23 november) ondertekenden Wieland Textiles, Brightloops | Loop.a life, Leger…

Lees meer
Green Friday

22-11-2018

Green Friday bij Loop.a life: geen korting! Investeer mee in duurzame mode & textiel

Jaarlijks gooien we in Nederland alleen al 235 miljoen kilogram kleding weg, slechts 32% wordt hergebruikt en gerecycled. Het echte probleem is dat de afvalberg toeneemt, omdat tot 2030 de productie van kleding met 63% zal stijgen. Tegelijkertijd neemt het aantal keren dat men een product draagt af; nu is het gemiddeld 5 keer(!). Kleding…

Lees meer