Kerst bij Loop.a life

Nog op zoek naar een duurzaam en warm Kerstcadeau? Of wil je graag jezelf verwennen? Wegens overweldigend succes van de Fryske trui crowdfunding campagne produceren we een 2e oplage met de Fryske trui en het vest. Deze worden begin februari (voor de Warme truiendag op 15 februari) verstuurd. Net wanneer het lekker koud begint te worden.

Gratis Kerstpakket

Als je voor 28 december de Fryske trui of het Fryske vest met de code Fryske2018 bestelt krijg je het gratis kerstpakket ter waarde van €16,- met 3 duurzame producten en cadeaubon van de trui of het vest thuisgestuurd. Leuk om tijdens de feestdagen jezelf of iemand cadeau te doen. De actie geldt zolang de voorraad strekt.

Duurzame merken van Nederlandse bodem

Voor het pakket hebben we niet zomaar wat uitgekozen; we hebben namelijk gekozen voor 3 cadeau’s van duurzame én Nederlandse merken. Wij werken namelijk graag samen met merken waar wij in geloven en die onze filosofie delen. Daarom zit in het Kerstpakket chocolade van Tony Chocolonely, thee van Dutch Harvest | Hemp tea en wasmiddel van Seepje.

Zoals jullie vast weten maakt Tony Chocolonely heerlijke én eerlijke chocolade en is hun missie om chocolade 100% slaafvrij te maken. Een initiatief dat is voortgekomen uit de Nederlandse Keuringsdienst van Waren en ondertussen wereldwijd wordt verkocht.

Dutch Harvest | Hemp tea is net als het vlas in van de Fryske trui/vest op Nederlandse bodem gekweekt. De thee is ontstaan uit passie voor de ongelooflijk veelzijdige hennep plant en verbazing over de onbekendheid er van. De hemp tea is biologisch geproduceerd en lekker samen met een stukje chocolade te drinken.

Seepje is het duurzame wasmiddel van Nederland, gemaakt van natuurlijke schillen waarmee je was weer super schoon en zacht wordt. De schillen zijn afkomstig van de Sapindus mukorossi vrucht, de schillen van deze vrucht bevatten een natuurlijke vorm van zeep die vrijkomt bij aanraking met water. Zonder enige chemische mikmak.
Hoewel wol niet vaak gewassen hoeft te worden, kun je onze items uiteraard gewoon wassen: op 30 graden wolwas en vervolgens liggend drogen.

Bestel de Fryske trui of het vest met de code fryske2018 en ontvang het Kerstpakket voor onder de Kerstboom!

fryske trui  kerstpakket loop.a lifefryske vest

Waterbesparing

01-05-2019

Gigantische waterbesparing! Hoe precies?

In onze collectie vind je meerdere items in deze prachtige indigo kleur. Deze styles zijn niet geverfd. Deze kleur is te danken aan het zorgvuldig sorteren van oude jeans in 3 verschillende kleuren. Wij hebben daaruit een garen gemaakt door deze materialen te mengen met gerecyclede petflessen. Deze aanpak bespaart een hoop chemicaliën en water….

Lees meer
Fashion Revolution Week

24-04-2019

Who Made My Clothes?

Het is Fashion Revolution Week en daarom beantwoorden we de volgende vraag: Who made my clothes? We nemen je graag mee naar onze breier in Portugal. Onze breier Na lang zoeken zijn we vorig jaar overgestapt naar een andere breier. Naast onze Nederlandse breier hebben we een nieuwe Portugese breier die een hoge kwaliteit waarborgt,…

Lees meer
Bijentelling

12-04-2019

Ode aan de bij

Onze nieuwe 100% circulaire lente collectie is een ode aan de natuur en de wilde bij.  We hebben allerlei gele en camel kleurige oude truien verwerkt in een mooie honey kleur. In deze kleur hebben we een mooie trui en top gemaakt in open, zogenaamde honingraat steek.  Nationale Bijentelling  Er zijn in Nederland 358 wilde…

Lees meer