Warmetruiendag kortingsactie – met nieuwe Loop.a life trui 3x duurzamer

Met een Loop.a life trui ben je 3x duurzamer tijdens Warmetruiendag. Verwarming een graadje lager, reststromen hoeven niet verbrand te worden en de truien worden gemaakt zonder chemicaliën en water.

De Design Klassiekers voor Warmetruiendag

Onze best verkopende design klassiekers NU in een mooie nieuwe warme kleur beschikbaar.

Vrijdag 5 februari is het zover en daarom zorgen wij dat jij de mogelijkheid hebt om de duurzaamste trui van Nederland te kopen. We introduceren twee design klassiekers die we in nieuwe kleuren hebben ontwikkeld. De Comfy Sweater voor dames in de kleur Honey en de Good Morning Sweater in de kleur Dark Green voor mannen.

Bespaar CO2

Elk jaar gaan we energieverspilling te lijf met de grootste klimaatactie van Nederland: Warmetruiendag. Klimaatverbond Nederland is de initiatiefnemer van dit jaarlijkse event. Dit jaar vindt de 15e editie plaats en zet ook Loop.a life zich in om ook dit jaar weer zoveel mogelijk energie te besparen. Meedoen is simpel: zet de verwarming lager, trek een extra warme trui aan en bespaar 6% energie en CO2 per graad. Als heel Nederland op 1 dag 1 graad lager stookt, besparen we 6,3 miljoen kilo CO2! Doen we dat een heel stookseizoen lang, dan besparen we maar liefst 1 megaton CO2!

Met deze duurzame truien zit jij er warm bij

Bestel jouw unieke trui voor dinsdag 2 februari en wij zorgen dat jij er op Warmetruiendag warm bij zit.

Drie keer duurzamer met een Loop.a life trui

  1. Verwarming een graadje lager
  2. Geproduceerd zonder gebruik van chemicaliën en water
  3. Reststromen hoeven niet verbrand te worden = minder CO2

Bestel nu jouw Design Klassieker

Deze voorverkoop actie loopt t/m 7 februari. Bestel je jouw circulaire trui voor 3 februari dan zorgen wij dat jouw trui voor Warmetruiendag in huis is. Bestel je 4 februari dan ontvang je jouw trui op Warmetruiendag.

‘verwarm jezelf, niet de wereld

Koop nu een van onze Design Klassiekers en zit er tijdens Warmetruiendag warm bij – steun de ontwikkeling naar meer circulaire kleding van lokale reststromen – en werk mee aan een schone en groene planeet