LOOP.A LIFE ZOEKT MANNEN MET LEF!

Mannen die onze planeet willen redden. Die zonder zeuren de verwarming een graadje lager zetten. Die liever zichzelf verwarmen met een stoere, 100% circulaire trui van Loop.a life en niet onze planeet! Mannen die aan vier woorden genoeg hebben: WEAR IT SHARE IT! En dit ook voor ons willen uitdragen!

Deel deze actie op

VERWARM JEZELF, NIET ONZE PLANEET

Een trui van Loop.a life is 100% circulair en duurzaam. Gemaakt van post consumer materiaal, ofwel afgedankt textiel. Wij produceren geen nieuwe grondstoffen. Wij maken geen gebruik van water en chemicaliën om te kleuren. Wij voorkomen zo extra CO2 uitstoot, omdat reststromen niet worden verbrand. Bestellen in pre-order betekent beter inschatten en minder waste. Zet jij vervolgens op Warmentruiendag de verwarming een graadje lager, dan zijn we samen 3x duurzaam!

WEAR IT SHARE IT

  1. maken zich hard om de planeet te verduurzamen;
  2. zetten zich in om ons verhaal uit te dragen;
  3. dragen met trots hun tijdloze Loop.a original!

Herken jij jezelf of in jouw partner een MAN met LEF, dan zien wij in jou (of hem) een ambassadeur van Loop.a life.

Als dank voor het uitdragen van ons verhaal, geven we in aanloop naar Warmetruiendag € 30 pre-order korting op onze stoere en 100% circulaire Woolen Zip Sweater en de Fisherman Cardigan.

Deel deze actie op

HOE HET WERKT!

  1. Bestel in de voorverkoop een selected item uit onze Loop.a life MANNEN met LEF Crowdfunding campagne;

  2. Ontvang € 30 pre-order korting op een 100% circulaire trui;

  3. We leveren uit tijdens de Week van de Circulaire Economie, zodat jij er op Warmetruiendag (11 februari) warm en duurzaam bijloopt!

LOOP.A LIFE + WARMETRUIENDAG = 3X DUURZAAM

Onze vrouwelijke ambassadeurs laten we natuurlijk niet in de kou staan…

WINTERS WARME PRE ORDER KORTING

Natuurlijk laten we onze vrouwelijke ambassadeurs niet in de kou staan. Een van onze populairste vesten – de Easy Going Cardigan – is binnenkort leverbaar in de nieuwe kleuren ecru & camel. Bestel t/m zondag 6 februari in de voorverkoop en krijgt van ons ook op dit 100% circulaire vest € 30 pre-order korting! Trek die schaatsen maar vast uit het vet!