Loop Pop Up Store Utrecht CS

Loop Pop Up Store Utrecht CS

Loop.a life, Nederlandse pionier op het gebied van circulaire mode opent op dinsdag 12 juli de deuren van Pop Up Store op Utrecht Centaal Station. De tijdelijke winkel is acht dagen geopend, van dinsdag 12 juli tot en met dinsdag 19 juli.

De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan het ontwikkelen van onze stylen, onze garens én onze kleuren. Wij maken Dutch design, met aandacht voor detail en fit en breiden onze knitwear collectie langzaam en bewust uit met tijdloze stylen die bij alle gelegenheden gedragen kunnen worden.

Uniek aan onze aanpak is dat we lokale kleding reststromen verwerken, en niet alleen het materiaal maar ook de kleuren hergebruiken. Dat betekent dat wij bewust werken aan het gebruik van alle kleuren uit de afvalberg en veel tijd hebben besteden om tot een super duurzaam en mooi gebalanceerd kleurenpallet te komen. Zonder water en chemicaliën te gebruiken.

Wij zijn er trots op onze collectie en de kleurtonen en willen dit graag aan een groter publiek laten zien. In de Pop Up store op Utrecht Centraal kun je nagenoeg onze hele collectie zien. Komt langs om je laatste vakantie aankopen te doen, ontdek welke mooie nieuwe stylen we deze winter lanceren en shop onze last pieces met korting.

Eveneens is onze Waddentrui Nieuwe Stijl in de Pop te zien en voelen. Een mooie iconische 100% circulaire kabeltrui – waarmee wij een Ode brengen aan Het Wad.

We zien uit naar je komst!

Loop.a life X Seads Pop-Up

Loop.a life deelt Pop Up Store Utrecht CS. met het circulaire Duitse merk, Seads, dat hippe, comfortabele espadrilles maakt van onder andere oceaanplastic. De ambitie van Seads is om de oceanen schoner te maken door plastic afval een nieuwe waarde te geven en het te gebruiken voor hoogwaardige producten.

Zien we je in de Pop Up Store Utrecht CS. van Loop.a life x Seads Global?

Pop Up Store Utrecht CS

Waar:
Utrecht CS – stations hal bij spoor 21

Wanneer:
12 – 19 juli 2022

Open:
Ma-Vr 08:00 – 20:00 uur
Za-Zo 10:00 – 18:00 uur

Wat verkoopt Loop.a life in de Pop Up?
De huidige collectie, met een aantal sneakpreviews voor het winterseizoen.

Bij voorkeur betalen met pin.

RELATED ARTICLES