Loop. a life zoekt stagiaires!

GEZOCHT!

Ondernemende en duurzame stagiaires met ambitie voor Loop.a life

Amsterdam | Minimaal 5 maanden | 4-5 dagen | Vanaf januari/februari
 

Ben jij ondernemend, op zoek naar een uitdaging met verantwoordelijkheden en vind jij duurzame mode en textiel een must? Hands-on, oplettend en vol met goede ideeën: dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zoeken zeer gedreven stagiaires die graag helpen het onderscheid tussen fast en slow fashion te vervagen.

De urgentie De kledingindustrie leidt wereldwijd tot grote problemen: grondstoffen raken op en de afvalberg neemt alleen maar toe. Wij laten (als één van de eersten) op innovatieve wijze zien dat je van textielafval nieuwe, kwalitatieve fashion & interieur producten kan maken.

Brightloops B.V. en Loop. a life Brightloops is een start-up gevestigd in Amsterdam-Noord gericht op duurzame mode/interieur en textiel. Wij zijn koploper op het gebied van recycling & circulair textiel. Wij maken van consumenten afval (textiel) nieuwe vezels, garens en knitwear. Ofwel van een oude trui of een gloednieuwe trui, waarbij we per trui 500 liter water besparen en geen verfstoffen nodig hebben. Super duurzaam dus!

Werkzaamheden en type stage Wil jij veel leren binnen een startende organisatie en weet je van aanpakken? Tijdens jouw stageperiode werk je mee aan de verdere ontwikkeling van onze 100% gerecyclede lifestyle collectie. Bij ons kom je te werken in een jong, creatief team waar alle ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven – samen kom je per slot van rekening tot de beste ideeën. We bieden meerdere stageplekken aan:

  • Productie & logistiek
  • Productontwikkeling & innovatie
  • Marketing, sales & communicatie

Start en periode Startdatum: per Januari/ Februari. Periode: minimaal 5 maanden, 4/5 dagen in de week

Mail ons! Lijkt het jou leuk onderdeel te worden van onze fast-growing startup? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar: info@brightloops.nl

RELATED ARTICLES