Dutch Design Week in Eindhoven (20-28 oktober)

Volgende week is het weer zo ver! De Dutch Design Week is het grootste design evenement van Noord-Europa; jaarlijks georganiseerd door de Dutch Design Foundation. Het event vindt plaats op 110 locaties in en rondom Eindhoven. In totaal doen 2,600 ontwerpers mee en wij zijn erbij.

Yksi Expo - nieuwe Loop.a life collectie

Loop.a life staat dit jaar weer op de Dutch Design Week met een stand op de Yksi Expo. Een bijzondere expositie die gaat over duurzaamheid, circulair ontwerpen en social design. Wij staan hier de hele week om onze nieuwe Loop.a life collectie - waaronder nieuwe weefproducten - te laten zien. En tevens om u alles te vertellen over de eerste circulaire Fryske Trui. Deze trui laat de mogelijkheden van circulair design zien en hoe we lokale duurzame materialen kunnen combineren met gerecyclede kleding. Tussen 11:00 en 18:00 kun je ons bezoeken in de Yksi Expo, Torenallee 22, 5617 BD Eindhoven (Map No. A16, Strijp-S). fryske trui  

Radicale Verbeelding talks BGLF - lezing Ellen mensink - 25 | 10

De BankGiro Loterij Fonds organiseert tijdens de Dutch Design Week 2017 een serie inspirerende talks die gaan over Radicale Verbeelding. De BGLF heeft een aantal Radicale Verbeelders uitgenodigd om hun gedachten and inspiraties te delen over een alternatieve en betere wereld. Ellen is gevraagd een lezing geven over haar eigen ervaringen met Loop.a life en hoe volgens haar de Toekomst van Circulair Textiel in Nederland eruit zal gaan zien. De lezing vindt plaats op 25 oktober, tussen 13:00 en 14:00 in Het Klokgebouw Hal 1. Ben jij er ook bij?  

Clean Revolution: Dutch Design for a Better World - DDW18

Last but not least kun je Loop.a life ook zien tijdens de tentoonstelling ‘Clean Revolution: Dutch Design for a Better World’, in het Veemgebouw op Strijp-S in Eindhoven. Na de klimaattop in San Francisco vorige maand is deze tentoonstelling nu ook in Nederland te bewonderen.

RELATED ARTICLES